Musch en Zn.hoveniersbedrijf  

Musch buiten gewoon

Welkom bij Musch en Zn.hoveniersbedrijf

 

Musch en Zn.hoveniersbedrijf is een bedrijf dat zich al ruim 70 jaar bezig houdt met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren, appartementen,  bedrijfsterreinen en kantoren

·       

Wij van Musch en Zn. hoveniersbedrijf hebben de vakkennis en de gereedschappen om al uw wensen op een vakkundige manier te verwezenlijken.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

    
*  Advies

    *   Kunstgras
     *  Tuinaanleg
     *  Tuinonderhoud
     *  Tuinrenovatie
     *  Bestratingen
     *  Klein grondverzet
   


·       

 Het is nu de tijd  om na te denken hoe het verder moet met uw tuin.

Misschien een paar andere planten, een ander terras of moet er eens gesnoeid worden omdat de planten of de hagen te groot geworden zijn.

Voor al deze werkzaamheden is het nu de tijd om ermee aan de gang te gaan. Want van uitstel komt afstel, en waarom wachten.

 

Wij hebben een jong en goed onderhouden machinepark ; waaronder grasmaaiers, minishovel en minigraver, enz..
Kunstgras

In ons assortiment hebben wij kunstgras van diverse merken.  Dit kunstgras is vrijwel niet van echte te onderscheiden. Het kunstgras ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar voelt ook als echt gras.
 
Het onderhoudsvriendelijke kunstgras leggen wij in particuliere tuinen en in bedrijfstuinen. Ook wordt het kunstgras gebruikt in de buitenruimtes van scholen, in openbare groenstroken van gemeentes en in speelterreinen en campings.
 

Benieuwd naar het kunstgras kom kijken in onze showtuin.  

 

      Bezoek ons op Facebook!